NOTA 10 – Campioana la gimnastica Lavinia Milosovici, a devenit din nou mama

NOTA 10 – Campioana la gimnastica Lavinia Milosovici, a devenit din nou mama

sursa foto: jurnalul.ro

NOTA 10. Campioana olimpică la gimnastică Lavinia Miloșevici a devenit ieri încă o dată mămică. Ea a adus pe lume la Timișoara un băiețel de 3,9 kilograme, perfect sănătos, care a primit de la medici nota 10 la naștere.

Fosta glorie a sportului românesc, Lavinia Miloșovici, a născut prin cezariană, vineri la ora 14.30, la Maternitatea Odobescu din Timișoara. Băiețelul se va chema Andrei Nicolae Vânătu Milosovici. El mai are un frățior, Cosmin Mihai, născut în 2012, scrie publicația Cetățeanul.

Născută la Lugoj, în 1976, Lavinia Milosovici este una dintre cele mai titrate sportive pe care le-a dat Banatul vreodată. Cele mai notabile performante ale acesteia sunt cele două medalii de aur obținute la Olimpiada de la Barcelona, din anul 1992, la sărituri și la sol, dar și argintul pe echipe și bronzul la individual compus. La Jocurile Olimpice de la Atlanta, patru ani mai târziu, Lavinia reușea bronzul la echipe și la individual compus.
Umple-te de bani la pacanele in acest cazino online! Click Aici!

Familia Laviniei Miloşovici a suferit, în 2008, o dramă de nedescris, după ce fiica Denisa Florentina a murit la vârsta de doar patru ani. Copila, care suferea de o boală gravă a sistemului nervos, a fost operată la o clinică din Beijing în 2007, însă a pierdut lupta cu afecţiunea un an mai târziu.

Comments