O femeie a lasat, din greseala, un bacsis de 7.000 de dolari, dupa ce a cumparat un sendvis de 7 dol...


Vizita saptamanala a unei femei la un restaurant Subway din statul american Georgia s-a transformat intr-un cosmar financiar dupa ce a fost fost taxata cu 7.113 dolari pentru un sendvis.


Cand Vera Conner si-a comandat sendvisul preferat pe 23 octombrie, se astepta ca acesta sa o coste doar 7,54 dolari. Dar de data aceasta, sendvisul ei cu salam, pepperoni si sunca a venit cu cost suplimentar de 7.105,44 de dolari.


,,Cand m-am uitat pe bonul fiscal, am spus: O, Doamne!", a declarat Conner pentru NBC News. ,,M-am gandit ca acest numar imi pare cunoscut - erau ultimele sase cifre ale numarului meu de telefon. Cine ar lasa un astfel de bacsis?".


Conner a spus ca atunci cand isi introducea numarul de telefon pentru a se asigura ca primeste punctele de loialitate de la Subway, s-ar fi intamplat ceva cu ecranul si, astfel, a transformat numarul intr-un bacsis.


Conner a observat greseala abia peste cateva zile, cand si-a verificat bonurile fiscale. Atunci a inceput un proces care a durat o luna de zile, in care a incercat sa elimine taxa uriasa de pe cardul ei de credit.


,,Am crezut ca se va rezolva usor. Apoi am primit refuzul de la banca", a declarat Conner, adaugand ca scrisoarea primita de la banca nici macar nu specifica motivul pentru care contestarea tranzactiei a fost refuzata. ,,Atunci am inceput sa-mi fac griji".


Conner a fost nevoita sa sune la Subway si la banca sa si chiar a mers personal la restaurant pentru a obtine ajutor. Managerul i-a spus ca banca va trebui sa proceseze contestarea tranzactiei.


Rambursarea a fost refuzata initial


Bank of America a declarat ulterior ca rambursarea a fost refuzata deoarece Conner mai trebuia sa plateasca 7,54 dolari pentru sendvis, asa ca cererea de rambursare a trebuit sa fie trimisa din nou cu doar bacsisul disputat.


Dupa o lupta care a durat o luna de zile, Conner a primit in cele din urma un ,,credit temporar".


,,Auzi tot timpul ca ar trebui sa folosesti cardul de credit in loc de cardul de debit pentru ca aceste lucruri sa nu se intample", a spus ea. ,,M-am enervat chiar si pe banca, pentru ca ma intreb: Cum de nu li s-a parut ca o tranzactie de 7.000 de dolari la Subway nu este suspecta?"


Comments