O NOUA VICTIMA – Barbatul care s-a rasturnat luni cu tractorul a murit ieri in spital (VIDEO)

O NOUA VICTIMA – Barbatul care s-a rasturnat luni cu tractorul a murit ieri in spital (VIDEO)

O NOUĂ VICTIMĂ Continuă să se înregistreze accidente în care sunt implicați oameni care lucrează cu utilaje agricole.

O NOUĂ VICTIMĂ Pentru că muncile agricole sau aprovizionarea cu lemne pentru iarna care se apropie sunt în toi, accidentele de acest tip sunt frecvente în acest sezon.

Un eveniment nefericit a avut loc luni după amiază pe teritoriul localității Batin din județul Cluj, unde, un bărbat s-a răsturnat cu tractorul.

Victima a fost transportată la unitatea sanitară în stare gravă, dar, marți seara, medicii de la Spitalul Municipal Dej nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe tractorist.

Un bărbat de aproximativ 45 de ani din localitatea Batin, comuna Unguraş, a fost grav rănit, luni după-amiază, după ce s-a răsturnat cu tractorul.

Acesta se afla împreună cu fratele său pe un deal de la marginea localităţii, unde au încărcat o remorcă cu fân. În momentul în care a vrut să întoarcă tractorul şi să plece acasă, remorca acestuia a ajuns pe marginea unei pante abrupte şi s-a rostogolit trăgând şi utilajul după ea.

Bărbatul a fost proiectat în afară cabinei câţiva metri suferind răni grave. Martor la întregul accident a fost chiar fratele său care a sunat la 112 şi a cerut ajutoare.

La faţa locului, a ajuns o ambulanţă cu medic de la Gherla, un echipaj de descarcerare de la Dej şi un echipaj SMURD.

Victima a primit îngrijiri la faţa locului după care a fost transportată în stare gravă la spital.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul. (dejeanul.ro)

Comments