PEDEAPSA – Vitezomani batuti de sateni

PEDEAPSA – Vitezomani batuti de sateni

foto realitatea

PEDEAPSĂ  Situaţie incredibilă într-o localitate din Timiş, unde şoferii sunt luaţi la bătaie când calcă pedala de acceleraţie şi merg prea tare pe străzile proaspăt asfaltate.

PEDEAPSĂ  După ce au aşteptat ani buni să îşi vadă drumurile netede că-n palmă, locuitorii unei localităţi de lângă Lugoj se confruntă acum cu o nouă problema: şoferii, încântaţi de asfaltul proaspăt, conduc cu viteză şi pun în pericol vieţile copiilor care se joacă pe străzile lăturalnice din Costeiu.

Convinşi că poliţia nu îi pedepseşte, sătenii au decis să ia ei măsuri. Vitezomanii sunt traşi la răspundere de localnici. Şi nu oricum, ci cu pumnul.

Săptămâna trecută, un tânăr de 24 de ani din sat a fost oprit pe stradă de mai mulţi săteni, care l-au surprins circulând cu viteză la volanul unui camion. Când a deschis portiera, bărbatul a fost dat jos şi a primit un pumn în faţă, cerându-i-se să se potolească, notează cetăţeanul.ro.

„Merg că nişte nebuni. Nu e nici el la prima păţanie, aşa merge tot timpul când vine acasă, ce caută acasă cu ditamai camionul? Noi avem copii, mai stau şi ei în stradă să se joace, ce facem acum, stăm cu frică să nu ne moară copiii în faţă caselor? Nu este normal, de când s-a asfaltat parcă au luat-o razna”, a declarat un localnic de pe stradă pe care s-a aplicat ‘corecţia’.

Duminică, pe o altă stradă din sat, un tânăr a fost de asemenea oprit şi bruscat de locuitori, pentru acelaşi motiv. În acest caz nu s-a ajuns la bătaie, însă şoferul a redus viteză după ce a fost înconjurat de sătenii furioşi.

Străzile din Costeiu au fost în totalitate asfaltate în cursul acestui an, în urmă unui proiect pe fonduri guvernamentale realizat de primărie.

sursa info

Comments