,,Pentru niste gene?!". O clienta a incendiat masina cosmeticienei sale, in SUA, din cauza ca nu a g...


Marcella Orr Cobbins, proprietara salonului ,,Lashed by Cella" din Chicago, statul american Illinois, sustine ca o clienta i-a incendiat masina din cauza ca nu i-a facut loc pe lista de programari la data la care aceasta dorea sa-si faca o extensie de gene, relateaza NDTV.


Femeia nervoasa a avut cea mai bizara reactie. In loc sa astepte o programare la o data libera, ea a dat foc masinii cosmeticienei. Cel putin asta sustine Marcella Orr Cobbins, intr-o postare pe Instragram.


O persoana in hanorac este filmata de o camera de supraveghere cand toarna un lichid inflamabil pe masina alba, inainte de a-i da foc. ,,Asta s-a intamplat din cauza unor gene:!", a scris Orr Cobbins.


View this post on Instagram

A post shared by Marcella? (@lashedbycella)


Proprietara salonului a etichetat o femeie in postare, dar aceasta nu a raspuns acuzatiei. A depus, ulterior, plangere la politie.


Ea a distribuit si capturi de ecran ale mesajelor text schimbate cu clienta. Mesajele, datate 26 martie, dezvaluie dezacordul cu privire la ora programarii si apoi amenintari.


Cobbins creat un cont pe platforma& GoFundMe, postand o fotografie a masinii in flacari, sperand sa mai atenueze paguba: ,,A fost incendiata recent de un client care nu a putut fi primit din cauza programului meu complet rezervat".&


,,Orice donatii vor fi foarte apreciate", a mai scris ea. Pana acum a strans 1.570 de dolari.


Comments