PENTRU SOFERI – Se deschide oficial noul sediu al Serviciului Permise Auto din Sighet

PENTRU SOFERI – Se deschide oficial noul sediu al Serviciului Permise Auto din Sighet

PENTRU SOFERI – Se deschide oficial noul sediu al Serviciului Permise Auto din Sighet

Asa cum am anuntat inca de la finele anului trecut, finalul lunii februarie aduce o veste buna pentru toti soferii din zona Maramuresului Istoric. Asta fiindca in 23 februarie la Sighet va avea loc deschiderea oficiala a noului sediu al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor.
,,Sunt constient de eforturile pe care le-ati depus in toti acesti ani pentru a ajunge la Baia Mare si de costurile mari implicate pentru a obtine serviciile necesare. De aceea, am decis ca este imperios necesar sa va fie pus la dispozitie un sediu nou si functional la Sighetu Marmatiei. Astfel, eficientizam nu doar procedurile administrative, ci si gestionarea resurselor de timp si bani ale maramuresenilor, prin scutirea acestora de deplasarile la Baia Mare.
Deschiderea oficiala va avea loc vineri, 23.02.2024, ora 13:00, pe Strada AI. Ivasciuc, nr. 17, fosta Casa Sigheteana (A.J.O.F.M), eveniment la care va astept in numar cat mai mare", a declarat prefectul de Maramures, Rudolf Stauder.
Programul de functionare este urmatorul:
Marti:
9:30 - 12:30
13:00 - 14:30
Joi:
9:30 - 12:30
13:00 - 16:30.
Ce este important de precizat este ca de marti, 27 februarie, va incepe activitatea cu publicul care se va desfasura la doua ghisee cu atributii diferite: ,,Primul ghiseu se ocupa cu operatiuni de inmatriculare definitiva, transcriere, duplicat CI, modificare date, radiere si autorizare provizorie. Al doilea ghiseu ofera servicii de preschimbare a permiselor de conducere romanesti, duplicat PC, preluare imagini, eliberare PC. Tot la al doilea ghiseu se va realiza programarea candidatilor la proba practica in vederea obtinerii permisului de conducere".
Dragos HOJDA

The post PENTRU SOFERI – Se deschide oficial noul sediu al Serviciului Permise Auto din Sighet appeared first on ZiarMM.

Comments