Perchezitii in Bucuresti si Ilfov, la persoane cercetate pentru furt calificat. Doua persoane urmau...

"In aceasta dimineata, politistii din cadrul Politiei Municipiului Ploiesti - Biroul de Combatere a Furturilor din Locuinte au pus in executare trei mandate de perchezitie domiciliara, in municipiul Bucuresti si in judetul Ilfov, intr-o cauza penala in care se efectueaza cercetari, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat. Din cercetari a reiesit faptul ca, la data de 15 martie a.c., persoanele cercetate ar fi sustras bijuterii, in valoare de 10.000 de lei, dintr-o locuinta din municipiul Ploiesti", a transmis, miercuri, Politia Romana, intr-un comunicat.

Perchezitii intr-un dosar urias de trafic de droguri, la Timis: 16 persoane au fost retinute

Potrivit sursei citate, aceleasi persoane, la data de 21 decembrie 2022 si respectiv 15 februarie 2024 ar fi sustras din alte locuinte bunuri si bani, in valoare de 60.000 de lei.

"Din activitatile desfasurate de politisti a reiesit ca persoanele in cauza ar fi intrat in locuinte prin deteriorarea butucului de la usa de acces. In urma perchezitiilor, 2 persoane vor fi conduse la sediul unitatii de politie, in vederea audierii.", au aratat politistii.

Perchezitii ample la grupari de traficanti de droguri ce activeaza in 3 judete. Suma fabuloasa ,,spalata" de infractori VIDEO

Suportul de specialitate a fost asigurat de Directia Operatiuni Speciale din cadrul Politiei Romane.

Actiunile au beneficiat de sprijinul luptatorilor Serviciului pentru Actiuni Speciale Prahova.

Comments