Perchezitii la persoane banuite de comiterea de furturi din locuinta. Doua persoane au fost arestate...

Politistii Biroului de Investigatii Criminale Baia Mare au desfasurat cercetari in urma carora au reusit sa identifice doua persoane banuite de comiterea mai multor furturi din locuinta pe raza judetelor Maramures si Satu Mare.

Este vorba despre doi baimareni in varsta de 34 si 35 de ani care, in luna octombrie 2017, ar fi patruns in patru locuinte din municipiile Baia Mare si Satu Mare de unde ar fi sustras bani, bijuterii si alte bunuri. Valoarea totala a prejudiciului reclamat de partile vatamate depaseste 50.000 de lei, anunta IPJ Maramures.

Pentru documentarea activitatii infractionale a celor doi banuiti, politistii au pus in aplicare trei mandate de perchezitie domiciliara, in urma carora a fost indisponibilizata suma de 10.000 de lei si 1560 euro, precum si mai multe bijuterii. Cercetarile continua sub aspectul comiterii infractiunilor de furt si furt calificat si pentru a se stabili daca bunurile identificate provin din savarsirea faptelor.

La activitatile de cercetare si documentare efectuate au colaborat politisti de investigatii criminale din Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Baia Sprie si Satu Mare.

Cei doi barbati au fost retinuti de politisti si au fost prezentati Judecatoriei Baia Mare care a emis pe numele lor mandate de arestare preventiva pentru 30 de zile.

ZiarMM

The post Perchezitii la persoane banuite de comiterea de furturi din locuinta. Doua persoane au fost arestate preventiv appeared first on ZiarMM.

Comments