Politistul umilit de Cristian Boureanu rupe tacerea: ,,Cu siguranta este un tip agresiv. Cred ca in viitorul apropiat va mai face din nou acelasi lucru"

Politistul umilit de Cristian Boureanu rupe

Politistul umilit de Cristian Boureanu rupe tacerea: ,,Cu siguranta este un tip agresiv. Cred ca in...

Si-a facut meseria cu seriozitate, dar un gest banal l-a costat cariera. A indraznit sa nu se lase umilit de o persoana publica si a mers pana in panzele albe pentru a-si face dreptate. Politistul Ovidiu Andrei care a fost lovit, injurat si a carui uniforma a fost rupta de Cristian Boureanu spune ca este mai relaxat dupa incheierea procesului, dar ca despagubirile sunt mult prea mici.

,,Atat a considerat doamna judecator, aceasta suma s-a mentinut si in apel. Am facut o contestatie in care am ridicat fix aceasta problema. Faptul ca o persoana care sta bine din punct de vedere financiar, isi permite sa aiba iesiri de genul acesta la adresa politistilor," a declarat politistul Ovidiu Andrei intr-un interviu pentru Gandul.

Intrebat daca considera ca ,,deputatul playboy" este un individ agresiv, politistul a raspuns transant:

,,Dupa atatia ani devii si putin psiholog. Da, cu siguranta este un tip agresiv. Cred ca in viitorul apropiat va mai face din nou acelasi lucru. Mai ales ca el a fost, atunci, violent si cu prietena lui. Asta am spus si in fata instantei, faptul ca el nu se putea controla. Ce sa ne mai miram ca a fost si cu noi?"

Politistul a mai declarat ca nimeni din sistemul din care face parte nu i-a fost alaturi pe perioada proceselor.

,,Am constat, cu uimire, ca nimeni din partea Ministerului de Interne nu a participat activ, nicio prezenta la instanta, nicio consiliere. Am avut numai un ofiter de la Politia Capitalei", a mai spus Ovidiu Andrei.

Politistul recunoaste ca ii este dor de munca de teren, iar in cazul in care ar reveni ar actiona la fel cum a facut si pana acum.

Comments