Povestea constructorului din sebes pasionat de bucatarie: ,,dupa 10 ore pe santier, schimb salopeta

Povestea constructorului din Sebes pasionat de bucatarie: ,,Dupa 10 ore pe santier, schimb salopeta...

Marius Bogin are 44 de ani si este absolvent al unei scoli profesionale in domeniul constructiilor. De mai multi ani detine o firma cu cativa angajati si deruleaza lucrari in domeniu, mai ales constructii de case. De pe la 16-17 a fost atras de bucatare. "La inceput faceam mancaruri simple cum ar fi cartofi prajiti. Cu timpul am inceput sa fac lucruri mai deosebite. Acum nu trece o zi fara sa gatesc ceva. Pasiunea am gasit-o si pe santier unde, din necesitate, a trebuit sa imi gatesc. In timp am prins gusturile", spune constructorul din Sebes. "Lucrand pe santier, in constructii, trebuia sa-mi fac singur mancare. Dupa ce m-am casatorit, sotia mea a venit de la bloc, nu stia sa gateasca, si ne-am invatat unul pe altul. Taind porci de tinar, atunci am descoperit mai tare, mi-a placut si mi-a intrat deja in mana, si am inceput sa fac preparate", a mai precizat Marius. Tot ceea ce prepara acesta este natural, adica produs si crescut in cele mai bune conditii. Pentru el munca in bucatarie i...

Comments