Povestea implantologului roman care strabate Europa pe bicicleta, subiect de documentar | FOTO&VIDEO

Povestea implantologului roman care strabate Europa pe bicicleta, subiect de documentar | FOTO&VIDEO

Povestea implantologului roman care strabate Europa pe bicicleta, subiect de documentar | FOTO&VIDEO

Povestea implantologului roman care strabate Europa pe bicicleta, subiect de documentar. "Plimbarea cu bicicleta este o calatorie initiatica spre interior, o cunoastere profunda a fiecaruia", spune Sorin Gageanu.

"Plimbarea cu bicicleta este o calatorie initiatica spre interior, o cunoastere profunda a fiecaruia. Am intalnit o multime de oameni faini, de locuri speciale, traind experiente de neuitat. Toate aceste mesaje dorim sa le comunicam intr-un documentar cu mai multe episoade, fiind contactati pentru discutii in acest sens", spune implantologul.

De asemenea, ne aflam in negocieri si pentru a transmite urmatoarele noastre expeditii cicloturistice, precizeaza Sorin Gageanu. "Avem deja material video filmat cu drona, gopro fix pe bicicleta, gopro mobil, cat si cu Iphone 6 din ultima expeditie Corsica - Sardinia - Sicilia Tour. Si o pagina de Facebook unde am postat zilnic povestile excursiei: https://m.facebook.com/ArtisticBike/".

In 2015, implantologul Sorin Gageanu a pedalat pe bicicleta 1.400 km pe ruta Bruxelles - Malmo. Pentru asta el a traversat 5 tari in 15 de zile, dupa ce a calatorit cu 2 avioane, un feribot si 2 trenuri.

In 2016, Sorin Gageanu si Andrei Rozescu au parcurs pe bicicleta 2.400 km in 36 de zile in Turul Marii Britanii. Pentru asta au trecut prin 10 tari, in care au poposit la 21 de gazde si au schimbat 9 feriboturi si 3 avioane.

Iar in acest an, in intentia de a strabate Europa pe bicicleta, Sorin Gageanu si Andrei Rozescu au reusit sa strabata Sardinia - Corsica - Sicilia Tour, intr-o expeditie plina de energie si aventura.

Cititi si Romanul care strabate Europa pe bicicleta a parcurs deja Corsica - Sardinia - Sicilia Tour

Asta a insemnat strabaterea a trei insule - Corsica, Sardinia si Sicilia, in 26 de zile, pe o distanta de 1.470 km, la 17360 m elevatie.

Iar povestea romanului care vrea cucereste Europa pe bicicleta nu s-a incheiat aici.

Cititi si Care este mesajul romanului ce strabate Europa pe bicicleta | FOTO&VIDEO

Post-ul Povestea implantologului roman care strabate Europa pe bicicleta, subiect de documentar | FOTO&VIDEO apare prima data in Libertatea.ro.

Comments