Prajitura cu caise si branza de vaci in aluat. Reteta simpla pentru un desert de vara

Prajitura cu caise si branza de vaci in aluat. Reteta simpla pentru un desert de vara

Prajitura cu caise si branza de vaci in aluat. Reteta simpla pentru un desert de vara

Caisele se combina armonios cu branzeturile in deserturi. Pot fi folosite proaspete sau din compot si ofera culoare si savoare deserturilor. Cele mai apreciate deserturi cu branza raman cheesecake-urile. Insa branza poate fi adaugata cu succes si in blaturile prajiturilor sau in aluaturi fragede ori dospite.

Mai jos,descopera reteta detaliata pentru prepararea prajiturii de vara cu caise si branza in aluat.

Prajitura cu caise si branza de vaci in aluat - Ingrediente4 oua medii175 gr zahar pudra, cu aroma de vanilie100 gr unt cu peste 80% grasime250 gr branza proaspata, de vaci300 gr faina cernuta50 gr gris7 g praf de copt300 gr caisezahar pudra pentru decor.Beneficiile consumului de caise uscate. Ele sunt recomandate in dieta zilnicaReteta prajiturii cu branza si caise - Mod de preparare

Primul pas pentru prepararea prajiturii consta in pregatirea caiselor. Acestea necesita spalare si stergere, apoi sectionare in jumatati pentru a indeparta samburii. Nu arunca samburii caiselor. Acestia pot fi sparti si scos miezul, care poate fi folosit in retetele de gem sau dulceata.

Dupa ce ai sectionat caisele in jumatati, taie-le in felii mai subtiri sau in cuburi. Lasa-le deoparte pana cand pregatesti compozitia de blat cu branza de vaci.

Ce beneficii au samburii de caise pentru sanatate. Cum poti sa-i incluzi in dieta taCum prepari blatul si coci prajitura cu caise si branza

Inainte de a incepe amestecarea ingredientelor pentru blatul prajiturii, porneste cuptorul la 180 de grade Celsius. Apoi, ia o forma de tort sau de tarta cu diametrul de 26 cm si unge-i interiorul cu unt. Peste unt, presara faina sau zahar pudra, pentru a se desface prajitura usor dupa coacere.

Pentru a prepara compozitia de blat cu branza, mai intai topeste untul intr-un bol pe baie de aburi sau la microunde. Lasa-l sa se raceasca.

Citeste continuarea aici

Prajitura rasturnata cu caise si ciocolata. Reteta vedeta a verii

Comments