Prajitura rasturnata cu caise si ciocolata. Reteta vedeta a verii

Prajitura rasturnata cu caise si ciocolata. Reteta vedeta a verii

Prajitura rasturnata cu caise si ciocolata. Reteta vedeta a verii

Prajitura este foarte gustoasa si aromata, dar si spectaculoasa, datorita contrastului placut de culori. Culoarea portocalie a caiselor completeaza armonios culoarea bruna a blatului cu ciocolata, oferind prajiturii un aspect cuceritor. Blatul prajiturii are o textura mai densa si usor umeda, datorita untului si ciocolatei. Astfel, caisele asezate la baza tavii nu au posibilitatea de a se ridica prin interiorul blatului ca atunci sunt dispuse la suprafata prajiturii.

In continuare, poti urmari reteta detaliata pentru prepararea prajiturii cu caise si ciocolata, in varianta rasturnata.

Remedii naturale pentru durerile de muschi si articulatii. Solutii eficientePrajitura rasturnata cu caise si ciocolata - Ingrediente6 oua100 gr zahar100 gr faina200 gr ciocolata amaruie225 gr unt cu 82% grasimeun praf sare10-12 caise5 gr praf de copt1/2 lingurita bicarbonat de sodiusucul de la 1/2 lamaie25 gr unt pentru uns tava20-25 g zahar pentru pudrat tava.Dupa ce ora e recomandat sa nu mai consumi cofeina pentru un somn odihnitor, sfaturile specialistilorReteta prajiturii rasturnate cu caise - Mod de preparare

pentru a pregati compozitia de blat cu ciocolata, mai intai va trebui sa topesti ciocolata impreuna cu 225 gr de unt. Poti topi ingredientele pe baie de aburi sau la microunde.

Dupa topire, lasi compozitia sa se tempereze si te ocupi de celelalte ingrediente. Dar inainte de a incepe amestecarea ingredientelor pentru blatul prajiturii, porneste cuptorul la 180 de grade Celsius.

Apoi, pregateste o tava cu dimensiunile aproximative de 23/36 cm, pe care o ungi din belsug cu unt moale si presari zahar pe toata suprafata.

Ce beneficii au samburii de caise pentru sanatate. Cum poti sa-i incluzi in dieta taCum prepari delicioasa prajitura rasturnata cu caise si ciocolata

Spala caisele, sterge-le cu prosoape de hartie si sectioneaza-le in jumatati, apoi indeparteaza samburii. Asaza jumatatile de caise in tava, cu decupajul in jos, la distante de 2-3 mm una, pentru a putea portiona prajitura printre ele.

Citeste continuarea aici

Beneficiile consumului de caise uscate. Ele sunt recomandate in dieta zilnica

Comments