Premierul Citu nu a lamurit scandalul documentului cu antetul guvernului trimis catre PNL

Premierul Citu nu a lamurit scandalul

Premierul Citu nu a lamurit scandalul documentului cu antetul guvernului trimis catre PNL

Intr-o conferinta de presa sustinuta azi la guvern, Citu a declarat ca nu poate sa comenteze decat pe baza unor documente oficiale.

,,Eu nu pot sa comentez doar pe baza documentelor oficiale. Sa fie inregistrat. Documente oficiale inseamna sa fie inregistrate", a fost precizarea lui Florin Citu, cand a fost intrebat de presa despre autenticitatea documentului.

Florin Citu, despre documentul mazilirii lui Orban: ,,Eu imi fac singur mesajele, eu scriu pe Facebook, nu am discursuri scrise"

Florin Citu - premierul Romaniei a comentat, marti, aparitia in spatiul public a documentului controversat in care era trasata strategia echipei care il contracandideaza pe Ludovic Orban la alegeri. Prim-ministrul spune ca nu stie de existenta documentului si afirma ca de cinci ani isi face singur comunicarea.

,,Nu imi aduc aminte sa fi vazut acest document. Cei care l-au vazut sa vina si cu probe. Eu va spun ca acest document nu este in regula. Cine spune ca este un document adevarat sa vina cu probe. Nu pot sa discut despre lucruri care apar in spatiul public.

Cine spune ca acel document este real, dl Teodorovici, dl Orban, sa vina sa-l prezinte. Eu am verificat, un asemenea document nu este inregistrat la cancelaria prim-ministrului, a declarat Florn Citu.

Intrebat despre cei care il ajuta pe partea de comunicare, prim-ministrul a spus: ,,Eu imi fac singur mesajele, eu scriu pe Facebook, nu am discursuri scrise. De cinci ani imi fac singur comunicarea".

Comments