PRIMA REACTIE – Dorin Toma, antrenor FCM Baia Mare: ,,Este pacat ca s-a ajuns in aceasta situatie"

PRIMA REACTIE – Dorin Toma, antrenor FCM Baia Mare: ,,Este pacat ca s-a ajuns in aceasta situatie"

PRIMA REACȚIE la decizia Federației Române de Fotbal de a elimina echipa FCM Baia Mare din orice competiție organizată sub egida forului a venit astăzi, 8 iulie, din partea antrenorului Dorin Toma. Contactat de către jurnaliștii ActualMM.ro, cel care a condus echipa timp de patru sezoane, și-a exprimat regretul vizavi de cele întâmplate. „Este păcat că s-a ajuns în această situație”, a declarat Dorin Toma.

Decizia dictată de Federația Română de Fotbal poate fi atacată cu recurs în cinci zile. Acest lucru speră și antrenorul FCM Baia Mare, Dorin Toma, că se va găsi cineva care să atace decizia federației.

„Este păcat că s-a ajuns în această situație. Este un club nou înființat, din 2012, și în patru ani s-a ajuns la dispariția lui. Hotărârea de la Federația Română de Fotbal poate fi contestată în termen de cinci zile și sper ca cineva să facă acest lucru. Îmi doresc ca clubul să fie preluat de către cineva care să nu lase să moară fotbalul din Baia Mare. Ar fi păcat să dispară fotbalul din Baia Mare pentru că există jucători dar și copii talentați care pot pune bazele unei performanțe în fotbal. De asemenea, sunt jucători foarte buni de fotbal plecați din Baia Mare să joace în alte județe ale țării. Ar fi păcat ca ei să nu se dezvolte în Baia Mare”, a declarat Dorin Toma.

Dorin Toma a stat pe banca tehnică a FCM Baia Mare încă din 2012 și împreună cu jucătorii a adus în patru ani echipa în Liga a II-a. Managementul defectuos aplicat la nivelul clubului a făcut însă ca eforturile acestora să fie „răsplătite” cu depunctări din partea Federației Române de Fotbal, salarii restante și în ultimă fază decizia de a suspenda clubul din campionat.

Simona Vasiac

Comments