SMURD - Vezi cu ce anume va fi asigurat judetul Salaj!

SMURD - Vezi cu ce anume va fi asigurat judetul Salaj!

SMURD  „Sper ca în acest an să fie funcțional elicopterul SMURD pentru Nord-Vest”, spune Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, secretarul de stat Raed Arafat, a declarat, vineri, la Cluj, că elicopterul SMURD care va deservi din județul Sălaj Regiunea de Nord-Vest ar putea deveni funcțional din acest an.

„Baza unde va fi amplasat elicopterul SMURD este aproape gata, a făcut-o Consiliul Județean Sălaj. Există elicopter de rezervă pentru pornire, să vedem cu colegii de la aviație, pe partea de piloți, de pregătire. Eu sper ca în cel mai scurt timp, în cursul acestui an, să reușim să pornim baza”, a mai spus Raed Arafat, răspunzând întrebărilor jurnaliștilor.

Raed Arafat a participat, vineri, la festivitățile ocazionate de ‘Înmânarea Drapelului de Luptă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Avram Iancu al județului Cluj’ și ‘Aniversarea a 80 de atestare documentară a pompierilor militari din Cluj’, desfășurate în fața Teatrului Național din Cluj-Napoca.

Sursă info.

Sursă foto.

Comments