Primarul Ciprian Ciucu, anunt trist pentru

Primarul Ciprian Ciucu, anunt trist pentru sectorul 6: Fara luminite de Craciun, sunt prea scumpe

Ciprian Ciucu si-a anuntat decizia pe retelele de socializare.

"Nu stiu cum sa va dau vestea acesta, asa ca v-o dau ca si cum ai dezlipi un leocoplast, dintr-o data. Nu vom avea anul acesta luminite de Craciun in sectorul 6. Am intors-o pe toate fetele si cred ca este decizia cea buna.

Sa va dau si datele problemei: Primaria Capitalei, cea care era experta la aruncat cu banii pe fereastra, a neglijat intotdeauna Sectorul 6 la acest capitol. Fostul primar si-a asumat el, din bugetul Primariei, toate costurile iluminatului festiv si avem acum un contract cadru.

Nu avem timp sa facem o noua achizitie, ar trebui sa lucram in cadrul contractului curent, ceea ce ne-ar duce pe la suma de 400.000 de euro pentru Sectorul 6. La asta s-ar adauga frumoasa suma de 100.000 de euro (tot un contract cadru cu o alta firma) doar pentru Parcul Drumul Taberei.

Acum... eu sunt mai zgarcit cu banul public, ma gandesc ca de banii acestia, 500.000 de euro, as putea face o gradinita sau o cresa sau mai asfaltez o strada. Mai mult, luminitele ar fi la fel ca in anii trecuti, am primit conceptul si, va spun, sunt cam de prost gust.

Stiu, poate fi o decizie impopulara (...) Mai este si pandemia acesta nenorocita si aici argumentele sunt pro (ar ajuta la moral) si contra (oricum stam mai mult in case), dar nu acestea au cantarit primordial in decizia mea. Primordiale au fost raportul calitate pret si adevaratele prioritati descrise mai sus.

Va promit ca pentru la anul ma voi ocupa din timp si ca voi remedia situatia, sa avem iluminat festiv de calitate la un pret corect, " a scris Ciucu.

Comments