Primarul din Teleorman acuzat de agresiune sexuala a fost retinut. Reclamanta, o adolescenta de 17 a...

UPDATE: Primarul a fost retinut pentru 24 de ore. Potrivit unor surse citate de Realitatea PLUS, brebatul ar mai fi agresat sexual si alte victime, tot minore.

"La data de 18 septembrie 2023, politistii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti - Sectia 21 Politie, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6, au pus in executare doua mandate de perchezitie, la o adresa de domiclilu, precum si la sediul unei institutii, din judetul Teleorman, intr-un dosar penal in care sunt efectuate cercetari privind savarsirea infractiunii de agresiune sexuala.

In fapt, la data de 6 septembrie 2023, Sectia 21 Politie a fost sesizata cu privire la faptul ca, la data de 21 august 2023, o minora, in varsta de 17 ani, beneficiara a unui centru de plasament, din Sectorul 6, ar fi fost agresata sexual de un barbat.

In urma cercetarilor si investigatiilor efectuate, s-a stabilit ca banuit de comiterea faptei este un barbat, in varsta de 63 de ani, din judetul Teleorman.

In urma perchezitiilor efectuate, la data de 18 septembrie 2023, au fost identificate si ridicate mai multe dispozitive electronice. De asemenea, banuitul a fost depistat si condus la audieri.

Ulterior, barbatul a fost retinut pentru 24 de ore, urmand a fi prezentat magistratilor cu propunere legala.

Cercetarile sunt continuate de catre Sectia 21 Politie, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6, sub aspectul savarsirii infractiunii de agresiune sexuala.

Actiunea a beneficiat de sprijinul Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane", au anuntat autoritatile.

Autoritatile au deschis un dosar pentru agresiune sexuala in cazul primarului din Botoroaga, in urma unei sesizari.

Adolescenta, care potrivit explozivnews24.ro, se afla in grija statului, intr-un centru din Bucuresti, venise pe perioada verii la domiciliul mamei sale, din satul Tunari, comuna Botoroaga.

Tanara sustine ca primarul Mihail Cojocaru, in varsta de 60 de ani, ar fi atins-o pe picior si ar fi incercat sa o sarute, "macar pe obraz, prieteneste".

Se pare ca fata de 17 ani, care a avut curajul sa depuna o plangere impotriva edilului nu ar fi singura "victima" a edilului. Alte 2 adolescente, in varsta de 14 si, respectiv, 15 ani, au relatat pentru Exploziv24 News cum au fost abordate de primar si ce propuneri le-ar fi facut, in schimbul unor sume de bani.

Comments