Zodia care se imbogateste pana la sfarsitul anului. Se bucura de succes dupa succes!

Zodia care se imbogateste pana la sfarsitul anului. Se bucura de succes dupa succes!

Zodia care se imbogateste pana la sfarsitul anului. Se bucura de succes dupa succes!

Berbec

Patronati de Marte, Berbecii au o dorinta foarte puternica si, daca se concentreaza in directia cresterii contului din banca, se vor dedica cu ferocitate acestui scop. Nu se vor lasa pana cand nu isi vor atinge obiectivul. Pot aparea, insa, si momente de impulsivitate care sa-i indeparteze de la telul propus, insa, cu putina disciplina se vor reaseza pe pozitii.

Taur

Taurul este primul semn de Pamant asociat cu ideea de bani si resurse materiale. El este nascut cu nevoia de a avea securitate financiara si nu se lasa pana cand nu o obtine. Lucrurile tangibile au sens pentru Taur. Sfatul pentru Tauri este sa lucreze cu banii, asa cum artistii lucreaza cu vopsea. Banii sunt doar un instrument.

Gemeni

Gemenii sunt excelenti comunicatori, iar sursa principala de bani este exprimarea. Gemenii calatoresc prin toata lumea si culeg informatii care sa-i ajute in dezvoltarea financiara. Pentru a nu merge pe mai multe drumuri, Gemenilor le este recomandat sa-si angajeze un consultant financiar care sa-i indrepte pe calea corecta. De asemenea, Gemenii sunt sfatuiti sa evite riscurile pe care nu si le pot permite.

Rac

Securitatea financiara este cheia existentei Racului. Familie, casa si siguranta propriului camin sunt principalele motivatii ale unui Rac. Ei pot face cariera in domenii creative, iar succesul lor depinde foarte mult de stabilitatea emotioanala pe care, de multe ori, nu o au. Citeste continuarea.

Comments