Primarul Robert Negoita a premiat elevii de top din Sectorul 3

Primarul Robert Negoita a premiat elevii de top din Sectorul 3

Primarul Robert Negoita a premiat elevii de top din Sectorul 3

Astfel, 14 elevi de la scolile si liceele din Sectorul 3 care au obtinut media 10 la sesiunea din vara a examenului de bacalaureat si a testelor de evaluare nationala au fost premiati cu cate 5.000 lei. De asemenea, o echipa de elevi care studiaza in Sectorul 3 s-a intors de la Olimpiada internationala de la Tokyo cu patru medalii de aur si una de argint. Fiecare dintre acestia a fost premiat cu 10.000 lei. Cu totii s-au autodepasit si au reusit sa obtina performante extraordinare pentru ei si pentru comunitatea Sectorului 3.

,,Va felicit pentru performanta pe care ati obtinut-o, va felicit pentru ambitie, devotament si munca pe care ati depus-o sa ajungeti in acest punct, atat de important pentru voi, dar si pentru noi, comunitatea Sectorului 3.

Totodata, desi stiu ca, pe mai departe, sunteti tentati sa studiati in strainatate, va incurajez ca ulterior sa reveniti in tara. Sectorul 3 are nevoie de voi, administratia publica are nevoie de oameni tineri, bine pregatiti si ambitiosi", le-a transmis primarul Robert Negoita, la festivitatea de premiere.

La nivelul medaliilor obtinute la olimpiada de matematica, Romania se situeaza pe locul I in clasamentul european si pe locul patru la nivel mondial.

Comments