Sedinta de urgenta la PSD, pentru excluderea lui Buzatu din partid. Paul Stanescu, "dezamagit" de ge...

Paul Stanescuu, secretarul general al PSD, a declarat, sambata, ca nu se astepta ca presedintele Consiliului Judetean Vaslui, Dumitru Buzatu, sa ia mita, punctand ca acesta va fi exclus din PSD, anunta Agerpres.

"Nu am discutat (cu domnul Buzatu - n.r.). Incredibil ce s-a intamplat cu el. Comentarii... fara cuvinte. Nu ma asteptam la asa ceva de la domnul Buzatu. Organele statului sa isi faca datoria. Foarte dezamagit, nu am crezut ca un om la 68 de ani poate sa faca un asemenea lucru", a spus Stanescu, reconfirmand ca Buzatu va fi exclus din PSD.

"Nu exista nicio solutie. Asa cum a spus presedintele Marcel Ciolacu, astazi va fi exclus din PSD", a mai adaugat secretarul general al PSD.

"Am spus intotdeauna ca in mandatul meu toleranta pentru faptele de coruptie este ZERO! Iar cei care nu inteleg acest lucru nu au ce cauta in PSD", a scris Marcel Ciolacu.

Printre primii sositie la sediul PSD, sambata dimineata, secretarul general al PSD, Paul Stanescu, s-a declarat dezamagit de gestul presedintelui CJ Vaslui, unul dintre cei mai vechi si influenti asa-numiti baroni locali.

Dumitru Buzatu, presedinte al CJ Vaslui, a fost reales la inceputul anului in functia de lider al filialei judetene a PSD Vaslui.

Comments