Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, acuzat de conflict de interese. Si-ar fi platit un imprumut pent...

Potrivit ANI, Dominic Fritz ar fi imprumutat bani, in campania electorala de acum patru ani, de la o persoana fizica iar ulterio a semnat ca primar un act administrativ in folosul societatii reprezentate de cel d la care a imprumutat bani, potrivit Realitatea Plus.

"Persoana evaluata a contractat un imprumut in campania electorala de la o persoana fizica. Ulterior, in perioada exercitarii mandatului de primar, in luna noiembrie 2020, a intocmit un act administrativ in folosul societatii reprezentata de persoana fizica, incalcand regimul juridic al conflictelor de interese. Astfel, persoana evaluata a incalcat prevederile art. 70 din Legea nr. 161/2003 coroborate cu prevederile art. 228, alin. (1), lit. b) din O.U.G. nr. 57/2019", se arata in comunicatul ANI.

Rezistii se sfasie intre ei! Dominic Fritz, demersuri pentru cetatenia romana, cu gandul la Cotroceni. Mutarea Elenei Lasconi Dominic Fritz ,,atenteaza" la functia suprema in USR Alegeri 2024. Dominic Fritz anunta ca a castigat inca un mandat de primar al Timisoarei

Comments