Probleme pentru Blue Air! Zborurile au avut peste 800 de minute intarziere. Reactia aeroportului

Probleme pentru Blue Air! Zborurile au avut peste 800 de minute intarziere. Reactia aeroportului

Probleme pentru Blue Air! Zborurile au avut peste 800 de minute intarziere. Reactia aeroportului

UPDATE Aeroportul Internațional Henri Coandă București a motivat, miercuri, printr-un comunicat oficial de presă punctul de vedere în ceea ce priveşte întârzierile de pe 24 august ale zborurilor. "Având în vedere întârzierile la decolare ale unor zboruri, înregistrate pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București în cursul acestei dimineți, facem următoarele precizări:

1.      Traficul de pasageri s-a desfășurat fără anulări pe întreaga durată a zilei.

2.      În cursul dimineții a apărut o neregularitate punctuală în funcționarea unei părți de echipament a sistemului de prelucrare a bagajelor de pe fluxul plecări al Aeroportului Internațional Henri Coandă București.

3.      Toate sistemele și echipamentele au redevenit 100% funcționale în cel mai scurt timp, fiind rezolvate cu operativitate în cursul dimineții.

4.      Ca urmare a acestei neregularități punctuale, anumite curse au avut, în cursul dimineții, întârzieri la decolare.

5.      Se investighează cauzele care au generat neregularitățile, pentru a preveni repetarea lor.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti asigură pasagerii și companiile aeriene că dispune de tehnica și personalul specializat în operațiunile aeroportuare și că a luat măsurile necesare pentru securitatea pasagerilor și pentru operarea în deplină siguranță a aeronavelor", au scris oficialii aeroportului.

Compania a operat 11 zboruri şi, din motive independente de ei, dar care ţin de infrastructură noului terminal al Aeroportului Internaţional Henri Coandă (Otopeni), aceste întârzieri nu au putut fi evitate.

În plus, plecarea cu întârziere a primelor zboruri ale zilei va afecta major şi restul operării de astăzi, 24 august 2016. În total astăzi vor fi afectaţi peste 6100 de pasageri de întârzieri mai mari de 60 de minute.

Blue Air şi-a cerut scuze faţă de pasagerii săi şi le-a cerut autorităţilor competente să ia măsurile care se impun pentru eliminarea problemelor de care se lovesc zi de zi în desfăşurarea activităţii pe Aeroportului Internaţional Henri Coandă (Otopeni).

Articole recomandate

Comments