PROCESUL CONTINUA - Actualizarea contractelor SC Vital in luna septembrie

PROCESUL CONTINUA - Actualizarea contractelor SC Vital in luna septembrie

PROCESUL CONTINUĂ  Procesul de actualizare a contractelor de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă și de canalizare, conform graficelor stabilite de către SC Vital, este continuat și în luna septembrie 2016. Prin urmare, toți utilizatorii serviciilor prestate de către Vital care dețin branșamente individuale la bloc și case, care au contracte încheiate anterior lunii aprilie 2013, sunt invitați să se prezinte în vederea actualizării acestora.

Contractele sunt actualizate la agențiile/ sediul societății VITAL, după cum urmează:

•       Pentru utilizatorii din localitățile unde operează S.C. VITAL S.A., la sediile agențiilor, respectiv Agenția Baia Sprie, Agenția Sighetu Marmației, Agenția Vișeu de Sus, Agenția Târgu Lăpuș, Agenția Tăuții Măgherăuș;, Agenția Seini, Agenția Cavnic, Agenția Șomcuta Mare, și Agenția Ulmeni
•       Pentru utilizatorii din Baia Mare la sediul societății noastre din strada Gheorghe Șincai nr. 19 – 21 din Baia Mare.
•       la Casierie – Ghișeul Contracte persoane fizice, de luni pănă vineri, între orele 07.00 – 19.00
•       la Biroul de Relații cu Publicul, de luni – joi,  în intervalul orar 07.30 – 16.00 și  vineri , în     intervalul orar 07.30 – 13.30.
Precizăm că actualizarea contractelor este impusă de noile dispoziții legale în vigoare în domeniul serviciului de alimentare cu apă și de canalizare.
Actele necesare actualizării contractului:
– Act de proprietate (original și copie)
– Act de identitate (original și copie)
Rugăm utilizatorii serviciilor noastre, pe cât posibil, să de-a curs invitației noastre până la data de 14 octombrie 2016. Pentru detalii suplimentare privind actele necesare în vederea actualizării contractului, puteți contacta Biroul Relații cu Publicul la numărul de telefon : 0262 – 213.574 , 0262 – 213.575.

BRANȘAMENTE INDIVIDUALE:
-STRADA DRAGOȘ VODĂ NR. 6A, 6B
-STRADA IOAN SLAVICI NR.1, 1A, 2, 4
-STRADA VLAD ȚEPEȘ NR.14A, 16
-STRADA PETRU RAREȘ NR.1, 2, 3, 4
-STRADA VASILE ALECSANDRI NR.60, 68, 70, 70A, 72

ABONAȚI CASNICI:
-STRADA 13 SEPTEMBRIE
-STRADA BERZEI
-STRADA BUJORULUI
-STRADA CĂRĂMIZILOR
-STRADA COSAȘILOR
-STRADA ELECTROLIZEI
-STRADA ELIBERĂRII
-STRADA HOREA
-STRADA MACULUI
-STR. MUNCII
-STRADA MIORIȚEI
-STRADA OLTULUI
-STRADA TÂRGULUI
-STRADA ZORILOR

Comments