PROXENET - Un realizator de emisiuni TV din Romania, la inchisoare

PROXENET - Un realizator de emisiuni TV din Romania, la inchisoare

PROXENET  Realizatorul de emisiuni sportive de la un post TV din Valea Jiului a primit trei ani şi jumătate de închisoare în dosarul de proxenetism, sentinţa fiind definitivă. Acesta n-a reușit la apel să-și dovedească nevinovăția și va fi închis în pentru următorii trei ani și jumătate.

Magistrații de la Curtea de Apel Alba au dat soluția finală în dosarul de proxenetism în care a fost implicat Telus Frigescu, realizatorul de emisiuni sportive de la un post regional de televiziune din Valea Jiului. Completul de la Alba Iulia a amânat de mai multe ori pronunțarea, pentru motivare și concluzii, iar ieri-marți a decis că inculpații sunt vinovați de acuzațiile aduse de procurorii DIICOT. Telus Frigescu a fost condamnat de judecătorii Tribunalului Huendoara la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare, iar Curtea de Apel Alba a menținut soluția instanței hunedorene.

A desființat-o pe latură civilă și după rejudecare a redus cuantumul despăgubirilor pe care inculpații vor trebui să le achite. Peti Marius Gabriel a fost condamnat la o măsură educativă pe o perioadă de 6 luni, iar realizatorul TV a primit un an şi jumătate de închisoare pentru act sexual cu un minor, 3 ani pentru proxenetism iar după contopirea pedepselor, judecătorii au adăugat un spor de pedeapsă de 6 luni.

Sursă

Comments