SALBATIC – Si-a batut mama pana cand a lasat-o fara vedere

SALBATIC – Si-a batut mama pana cand a lasat-o fara vedere

SĂLBATIC Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Poiana Lacului, județul Argeș, a fost reținut de poliţişti, după ce şi-a bătut mama cu sălbăticie, iar în urma loviturilor femeii i-a fost grav afectată vederea.

SĂLBATIC Biata femeie este de ani de zile ținta bătăilor fiului ei, iar vecinii dimprejur știau de soarta acesteia, însă individul, de o violență ieșită din comun, i-a amenințat că îi omoară dacă îl reclamă.

Ultima oară, femeia a încasat o bătaie cruntă și este acum aproape să își piardă vederea. Nu a mai putut suporta și s-a adresat poliției. Oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore pe fiul agresiv și urmează ca mâine acesta să fie prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Femeia, care a fost amenințată cu moartea de fiul ei, este acum internată în spital, însă medicii sunt rezervați în privința șanselor femeii de a mai vedea vreodată, din cauza traumatismelor suferite în zona ochilor.

”Sunt ani de zile de când o bate! Îmi povestea că o bate. Stătea pe aici, prin moară, pitită, dormea pe aci, dormea pe la vecini”, a declarat o vecină, pentru Antena 3. Vecinii știau de viața de coşmar pe care o ducea bătrâna. Oamenii spun că bărbatul i-a ameninţat că îi omoară, dacă vor îndrăzni să o ajute.

sursa info

Comments