PSD cere Avocatului Poporului sa atace la CCR ordonanta care permite impuscarea ursilor: Mesaj pentru Citu: "Ursul nu e pasionat de petreceri wow!"

PSD cere Avocatului Poporului sa atace la

PSD cere Avocatului Poporului sa atace la CCR ordonanta care permite impuscarea ursilor: Mesaj pentr...

Este o "ordonanta odioasa", sustine cei din PSD, care acuza Guvernul ca a legiferat decimarea in masa a ursilor bruni si ca nu a luat masuri pentru a impiedica animalele sa ajunga in zonele locuite de oameni.

"Uciderea lui Arthur a fost doar inceputul! Inainte de a da practic drumul la impuscarea la liber a ursilor, Guvernul ar fi trebuit sa ia masuri pentru ca animalele sa nu mai ajunga in zonele locuite de oameni. Pentru ca ursul nu merge la terasa, Citu! Si nici nu e pasionat de petreceri wow! In schimb, voi le-ati taiat padurile si le-ati distrus habitatul! Nu ati alocat niciun ban pentru a fi hraniti in padure si nu ati protejat zonele aflate in pericol cu garduri electrice. N-ati facut nimic, dar acum dati liber la impuscat! Fara mila, fara remuscari si fara nicio jena! In contrapartida, Citu si toti incompetentii sai din Guvern ar trebui de urgenta relocati! Au facut destul rau Romaniei!", se arata in mesajul social-democratilor.

Citeste si: "Unda verde pentru impuscarea ursilor agresivi. Ordonanta de urgenta, adoptata de Guvern"

Comments