RACOLATE DE PROXENETI ROMANI – Copile snopite in bataie daca nu indeplineau fanteziile unui pedofil...

Un italian în vârstă de 70 de ani, pripășit într-un sat din județul Suceava, a fost trimis în judecată, zilele trecute, după ce a întreținut relații sexuale cu mai multe fete de 14, 15 și 16 ani, copile racolate de niște proxeneți români și obligate să se prostitueze. Bătrânul le filma pe fete în timpul partidelor de amor și le punea să semneze contracte prin care se angajau că vor întreține cu el săptămânal raporturi sexuale normale, anale și orale, urmând să primească 200 de euro pe lună.

Italianul Elio Mele (70 de ani), aflat în arest încă din primăvara acestui an, era clientul cel mai fidel al unor proxeneți români, trimiși și ei în judecată de DIICOT. Acesta și-a stabilit reședința în România, într-un sat din județul Suceava, unde este proprietarul unei case pe care o folosea jumătate de an, de regulă în perioada de iarnă. Bărbatul s-a împrietenit repede cu cei doi proxeneți români, iar aceștia din urmă au început să-i aducă minore racolate de ei, cu care bătrânul să-și satisfacă fanteziile.

Una dintre aceste fete a fost o copilă de numai 15 ani, pe care unul dintre proxeneți a sedus-o inițial, iar apoi a obligat-o să întrețină relații sexuale cu mai mulți bărbați, printre care și Elio Mele. Italianul a filmat-o chiar în timpul partidelor de sex, fără acordul ei, și a ameninaț-o apoi că publică imaginile respective. De altfel, anchetatorii au găsit în casa lui zeci de astfel de materiale pornografice, la percheziții.

continuarea pe libertatea.ro

Comments