RAFUIALA - Motanul Larry, de la cabinetul premierului britanic, a fost batut de motanul ministrului...

RĂFUIALĂ Pe lângă Brexit, guvernul de la Londra se confruntă cu încă o problemă gravă. Larry, motanul de la cabinetul primului ministru, a fost bătut măr de Palmertson, pisoiul ministerului de Externe.

RĂFUIALĂ Locatar din 2011 al reşedinţei premierilor britanici, motanul Larry are tot mai multe conflicte cu vecinul său de peste drum, adus la Ministerul de Externe din luna aprilie.

Ca şi cum scandalul celor două feline nu ar fi de ajuns, în peisaj a mai apărut Gladstone, un motan de un an şi jumătate, extrem de elegant!

El trăia până nu de mult pe străzi, dar acum are o slujbă extrem de importantă, aceea de a prinde şoareceii de la Ministerul de Finanţe.

4941412-afp-mediafax-foto-carl-court

Aşadar, noul venit la guvern nu pare interesat, cel puţin acum, de luptele grele pentru teritoriu. Acestea se dau între ceilalţi doi motani şi pare să păstreze o distanţă… diplomatică faţă de conflict!

Medicul veterinar care l-a îngrijit pe motanul Larry, bătut de cel al ministrului de Externe, a fost plătit din donaţiile personalului din Downing Street 10.

Funcţionarii i-au cerut prim-ministrului să le deconteze cheltuiala, dar Theresa May a refuzat.

Problema a ajuns şi în Camera Lorzilor. S-a dezbatut, fără niciun rezultat, problema îngrijirii animalelor de la guvern.

Rivalitatea dintre cele două pisici e mai veche. Acum cinci ani, Larry i-a rupt o ureche lui Palmerston. Se pare că acum şi-a luat revanşa.

Comments