Rares Bogdan, despre cresterea salariului minim: Nu spunem ca nu suntem de acord cu majorari de sala...

Intrebat daca va fi majorat salariul minim brut la 3.700 de lei de la 1 iulie, prim-vicepresedintele PNL a spus: ,,Noi nu spunem ca nu suntem de acord cu majorari de salarii, doar ca noi consideram ca responsabilitatea unui partid aflat la guvernarea unei tari, unei tari cu un PIB de aproape 400 de miliarde, a unei tari-cheie cu 20 de milioane de oameni, este extrem de importanta. Noi nu putem juca cu ideea fara sa avem acoperire. Asta a spus Nicolae Ciuca".

Rares Bogdan: PNL este partidul care poate schimba comunitatile locale si judetene. Tinta noastra este sa ramanem la guvernare

,,Vrem discutii cu zona antreprenoriala pentru a vedea si ei cum stau cu predictibilitatea, pentru ca atunci cand iti faci un buget in care o buna parte din buget sunt cheltuielile cu salariile iti faci calculatia respectiva, mai ales cand lucrezi pe marje mici de profit, bazat pe fiecare cheltuiala pe care o ai. In momentul in care modifici anumite cheltuieli, bugetul iti sare in aer si poate sa iti dea peste cap intreaga predictibilitate si constructie bugetara anuala pe care o ai la companie", a continuat liberalul.

,,Deci noi nu am spus ca nu suntem de acord, am spus doua lucruri diferite: 1. Ca trebuie sa stam de vorba si cu zona antreprenoriala pentru a intelege si ei de ce facem acest lucru, cum facem acest lucru, si pentru a avea o anumita calculatie, o anumita proiectie cu privire la businnesurile lor si la cheltuielile pe care le au; Si am spus ca nu este dorit ca inainte cu doua saptamani de alegeri, de data de alegerilor, sa faci astfel de actiuni, pentru a nu parea strict electorale", a mai declarat Rares Bogdan.

Rares Bogdan explica de ce vor merge PSD si PNL cu lista comuna la europarlamentare: Trebuie sa pastram coalitia si dupa 2024

Comments