RAZBOI – Un dascal o pune la punct pe Ecaterina Andronescu

RAZBOI – Un dascal o pune la punct pe Ecaterina Andronescu

RĂZBOI. Profesorul Marian Preda îi transmite un mesaj acid Ecaterinei Andronescu, în scandalul directorilor de școli.

”Doamna Andronescu lovește din nou… cu bâta în balta logicii: ne spune la DIGI că vrea să amâne concursurile pentru directorii de școli pentru că, dacă se organizează acum, “jumătate dintre foștii directori nu vor lua concursul” și “3-4.000 de directori [trebuie] să se întoarcă pe normele lor de profesori care, de regulă, sunt în alte şcoli decât cele în care ei au fost directori, normele acelea fiind acum ocupate de alte cadre didactice” (de suplinitori).

PROIECT – Profesorii ar putea ieşi la pensie cu trei ani mai devreme

Doamna profesoră, aveți 2 inconsistențe logice elementare în argumentație:

1. Dacă unii pleacă din funcții de directori, le iau locul alții, tot profesori, care eliberează astfel normele lor de predare care pot fi ocupate de tot atâția suplinitori.

2. Se presupune că directorii numiți politic de inspectori și primari (cei mai mulți psdiști, de-ai dumneavoastră) sunt profesori buni, de calitate, mai buni decât niște suplinitori care nu au luat examenele de titularizare. Deci ar fi mai bine pentru elevi să învețe cu titulari, nu cu suplinitori, nu-i așa?.

LISTA PENALILOR – Parlamentul e plin de condamnați și cercetați penal

Nu ne mai aburiți cu explicații de doi bani! De fapt vreți să controlați politic concursurile pentru directori și acum, cu actualul ministru, nu puteți; de aceea vreți să le amânați până la vară când sperați să reveniți în fruntea Ministerului. Luați ghiarele politice de pe învățământ!”, a scris profesorul Marian Preda, președintele Senatului Universității din București.

Sursa info 

Comments