SFARSIT TRAGIC – Un padurar a murit dupa ce a cazut cu masina in rau

SFARSIT TRAGIC – Un padurar a murit dupa ce a cazut cu masina in rau

SFÂRŞIT TRAGIC. Sfârșit tragic pentru un pădurar de 47 de ani din Timiș. Bărbatul era la volanul unei mașini pline cu lemne, când la un moment dat a pierdut controlul și a plonjat în râul Bega.

Medicii au încercat minute în șir să îl resusciteze, însă, fără rezultat.

Prima ipoteză a polițiștilor, dar și a cunoscuților acestuia este că, cel mai probabil, i s-a făcut rău în timp ce conducea.

Totul s-a întâmplat pe o porțiune de drum drept. În apropiere de un pod, șoferul nu a mai putut controla mașina, a intrat pe contrasens, unde a lovit un stâlp și apoi a plonjat în Bega. Bărbatul era pădurar și mai avea doar câțiva kilometri până acasă.

REVENDICĂRI – Pădurarii au ieșit în stradă să apere pădurile României dar şi locurile de muncă a 7.000 dintre colegii lor

Când au văzut ce s-a întâmplat, martorii au sunat după ajutor. Polițiști, pompieri dar și medici au venit în grabă la fața locului. Chiar dacă l-au resuscitat mai bine de 45 de minute, nu s-a mai putut face nimic.

Bărbatul tocmai plecase de la pădure, iar cei care au stat de vorbă cu el acolo spun că nimic nu a prevestit acest final sumbru. “Niciodată nu o fost voios ca acum. Râdea glumea, a adus suc la copii, voios. S-a dus după lemne, a zis că ne vedem luni. Și atât. Și peste o oră am aflat!”

PĂDURAR INFRACTOR – Un braconier a fost surprins de camerele video instalate în Munții Țarcu (VIDEO)

Polițișii au deschis o anchetă pentru a afla din ce cauză șoferul a pierdut controlul mașinii. Totul va fi stabilit în urma necropsiei

Sursa info

Comments