Reteta secreta de snitele a lui Catalin Scarlatescu. Trucul folosit de vestitul bucatar ca sa iasa d...

Snitelele exista pe masa romanilor de multi ani, iar de-a lungul timpul retetele au devenit din ce in ce mai inventive. Daca nu vrei sa petreci mult timp in bucatarie, dar totusi sa ai parte de un preparat delicios si savuros, chef Catalin Scarlatescu si-a dezvaluit, in sfarsit, secretele.

Simpaticul bucatar chiar a glumit in timpul unui interviu si a spus ca daca breveta aceasta reteta, in ziua de astazi era milionar. Poti si tu sa gatesti ca un chef chiar la tine acasa, daca tii cont de trucurile lui Catalin Scarlatescu.

Cheful a povestit ca ideea i-a venit in urma cu mai bine de 17 ani, pe vremea cand era angajat la o terasa. "In 2003 innebunise toata lumea cu crochetele de pui, reteta asta era bestseller la noi pe terasa. La un moment dat, un client a cerut sa fac ceva la gujoanele de pui, sa fie mai altfel. M-am intors nervos in bucatarie, am luat o punga de fulgi de porumb care erau pe acolo si am dat cu ea de perete si de masa. Am auzit cum s-au zdrobit alea si mi-a venit ideea sa le dau prin crocantul obtinut. Asa mi-a venit ideea. Daca brevetam ideea atunci eram milionar azi", a declarat chef Catalin Scarlatescu, citat de DivaHair.

Mihaela Borcea se recasatoreste la 13 ani de la divortul de Cristi Borcea. Cine este norocosul cu care va merge in fata altarului

Ingrediente pentru snitele dupa reteta lui Catalin Scarlatescupiept de pui/ carne de porc / vitasarepiperierburi aromatice (cimbru, oregano, busuioc, rozmarin, patrunjel sau marar, in functie de preferinte)fulgi de porumbuntMod de preparare snitele a la Scarlatescu

Trucul pe care il foloseste Catalin Scarlatescu are legatura cu crusta snitelelor.

Asadar, bucatarul a povestit ca primul pas este de a scufunda bucatile de carne, asezonate in prealabil cu sare piper si ierburi aromatice, intr-un bol cu unt topit.Apoi, le tavaleste printr-un amestec de fulgi de porumb zbrobiti cat mai fin, pe care le pune la prajit intr-o baie de ulei, in tigaie.Astfel snitelele ies extrem de crocante la exterior, aromate si cu o textura fina la interior. Pofta buna!

Ce sa pui in ghiveci daca florile s-au ofilit. Trucul gradinarilor priceputi pentru revitalizarea plantelor

Comments