Retete de post delicioase: Ciulama de ciuperci cu usturoi. Gata in 30 de minute!

Retete de post delicioase: Ciulama de ciuperci cu usturoi. Gata in 30 de minute!

Retete de post delicioase: Ciulama de ciuperci cu usturoi. Gata in 30 de minute!

Aceasta ciulama este nu doar o optiune perfecta pentru perioada de post, dar reprezinta si o modalitate sanatoasa de a completa dieta si a elimina monotonia din preparatele culinare, aducand prospetime si bucurie in timpul acestei perioade de reflectare si purificare spirituala.

Astfel, o portie generoasa de ciulama de ciuperci poate fi consumata cu incredere in timpul Postului Pastelui, oferindu-le celor care tin post o alternativa apetisanta si echilibrata din punct de vedere nutritional.

Ce religie are Andreea Esca. Putini stiu ca prezentatoarea tv a facut o schimbare majora in viata ei cand s-a casatorit

Pentru a prepara doua portii ai nevoie de:

- 500 grame ciuperci champignon,

- o ceapa,

- 2 catei de usturoi,

- 2 linguri de faina,

- 50 ml ulei,

- patrunjel,

- sare,

- piper.

Mod de preparare:

Se taie ceapa marunt si se pune la calit. Cand a devenit aurie, se adauga ciupercile curatate si taiate feliute. Se lasa pe foc sa fiarba in suc propriu, acoperind vasul cu un capac.

Se adauga faina, putina apa cat sa le acopere si usturoiul tocat marunt.

Se lasa pe foc sa mai dea in clocot de cateva ori, apoi se opreste focul.

Se condimenteaza cu sare si piper.

Se serveste fierbinte, ornata cu patrunjel, alaturi de mamaliga.

Un detectiv particular a dezvaluit greseala pe care o fac intotdeauna barbatii care insala

Comments