REVOLTATOR - Angajata unei case de pariuri, batuta cu bestialitate de un client

REVOLTATOR - Angajata unei case de pariuri, batuta cu bestialitate de un client

REVOLTĂTOR O angajată a unui operator de pariuri sportive din Capitală a fost bătută cu bestialitate de un client din simplu motiv că aceasta i-a atras atenţia să nu arunce gunoiul la coşul folosit de fumători.

Între angajată şi client a avut loc loc un schimb de replici, iar întreaga situaţie a degenerat rapid într-o scenă desprinsă parcă din filmele de groază. Bărbatul reacţionează violent şi începe să o lovească pe femeie cu piciorul în cap.

Agresorul o trage pe victimă afară din local, unde continuă să o batjocorească şi să o lovească cu sălbăticie. Totul s-a petrecut sub privirile disperate ale colegei femeii lovite.

Scandalos este modul în care poliţiştii au gestionat această situaţie. Agenţii ajunşi la locul incidentului, deşi aveau înregistrările video ca dovadă de necontestat, i-au sugerat femeii să facă o înţelegere cu agresorul, mai ales că victima nu avea zilele de spitalizare necesare pentru a obţine condamnarea bătăuşului.

Femeia a povestit ulterior ororile prin care a trecut. Aceasta le-a explicat jurnaliştilor de la B1TV că situaţia a luat o întorsătură nefericită, cu mult înainte de ce s-a prezentat pe post.

„Dumneavoastră aici ați văzut doar punctul culminant, el a ajuns cu 10 minute înainte având în mână o pungă cu gunoi menajer, l-am rugat frumos să nu îl arunce acolo deoarece este scrumieră destinată clienților, a reacționat foarte urât, a vărsat un pahar de cafea peste mucurile de țigară. A spus într-un limbaj obscen că așa vrea el să facă și să vedem ce pot să fac”, a precizat femeia.

Sursă info.

Sursă foto.

Comments