S-A DAT SENTINTA – Cat va sta la inchisoare femeia care si-a aruncat gemenele la WC

S-A DAT SENTINTA – Cat va sta la inchisoare femeia care si-a aruncat gemenele la WC

S-A DAT SENTINȚA Femeia din Ruginești acuzată că și-a ucis fetițele gemene abia născute a fost condamnată de magistrații Tribunalului Vrancea.

Mama care și-a aruncat gemenele nou-născute în wc la începutul lunii octombrie 2015, deși acestea s-au născut vii, omorându-le, practic, prin asfixie mecanică, și-a aflat sentința. Ea va trebuit să stea 18 ani în închisoare, conform deciziei instanței de fond, care nu este definitivă.

„Respinge ca nefondată cererea de schimbare a încadrării juridice în infracţiunea de ucidere ori vătămarea nou-născutului săvârşită de către mamă, (…), formulată de inculpată prin apărător ales. Respinge, ca nefondată cererea formulată de Reprezentantul Parchetului de schimbare a încadrării juridice în infracţiunea de omor (…) sau vătămarea fătului (…). Condamnă pe inculpata NĂSTASĂ MARGARETA la o pedeapsă de 18 (optsprezece) ani închisoare (…) pentru infracţiunea de omor calificat săvârșit asupra unui membru al familiei (…) menţine măsura controlului judiciar dispusă față de inculpata prin Ordonanţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea (…) dispune prelevarea probelor biologice de la inculpată în vederea introducerii profilelor genetice în Sistemul Naţional de Date Genetice Judiciare. (…) obligă pe inculpată să plătească statului suma de 700 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică azi, 29.06.2016“, este decizia judecătorilor de la Tribunalul Vrancea.

continuarea AICI

Comments