SARBATOAREA CASTANELOR – Start la Expo Flora. Targul poate fi vizitat pana duminica

SARBATOAREA CASTANELOR – Start la Expo Flora. Targul poate fi vizitat pana duminica

SĂRBĂTOAREA CASTANELOR Cel mai longeviv eveniment organizat în municipiul Baia Mare, Expo Flora și-a deschis astăzi porțile.

SĂRBĂTOAREA CASTANELOR Organizat în cadrul Festivalului Castanelor, târgul se află la cea de-a XXXIII-a ediție.

Expoziția a transformat Piața Revoluției din Baia Mare într-o adevărată grădină cu flori, la eveniment participând expozanți din toată țara.

Ediția din acest an aduce în fața publicului o ofertă generoasă.

expo-flora1

De la bulbi de diferite tipuri de flori până la unelte pentru grădină sau chiar obiecte de artizanat sau decorațiuni, toate au fost așezate de către expozanți pe standurile lor.

„Ne bucurăm de o vreme frumoasă. Întâmplător sau nu, avem 33 de standuri în expoziție și produsele care se găsesc la târg sunt și de cumpărat. Cei care ne vor vizita sperăm că nu vor fi dezamăgiți și își vor găsi cele necesare pentru curte, casă, o floare sau un obiect care să le aducă aminte de această ediție”, a declarat Eleonora Ghețe, șeful Serviciului Public Ambient Urban din cadrul Primăriei Baia Mare.

expo-flora2

Târgul se desfășoară pe perioada derulării Festivalului Castanelor, iar programul de vizitare este azi, 23 septembrie, între orele 11:30 şi 21:00, mâine, 24 septembrie, în intervalul 09:00-21:00 și duminică, 25 septembrie, între orele 09:00 şi 20:00.

Credit foto: Dan Mezok

Simona Vasiac

Citeşte şi SĂRBĂTOAREA CASTANELOR- Primarul ales Cătălin Cherecheș, cerut în mijlocul băimărenilor prin vocea lui Mircea Dolha

Comments