Sarbatori pascale in stil mare. Ce pret are meniul de Paste semnat de cheful Catalin Scarlatescu

Sarbatori pascale in stil mare. Ce pret are meniul de Paste semnat de cheful Catalin Scarlatescu

Sarbatori pascale in stil mare. Ce pret are meniul de Paste semnat de cheful Catalin Scarlatescu

Cat costa meniul de Paste la restaurantul lui Scarlatescu

Meniul de Paste al restaurantului lui Scarlatescu include o gama variata de preparate traditionale, fiecare servit in portii generoase menite sa satisfaca pofta de mancare autentic romaneasca:

Sarmalele, simbolul mesei de Paste in multe case din Romania, sunt oferite la pretul de 137 de lei pentru 27 de bucati.Ciorba de miel, indispensabila in meniul pascal, poate fi achizitionata cu 117 lei pentru o oala de 2,4 litri.Friptura de miel, mereu la mare cautare, se apropie de 200 de lei pe kilogram.Stufatul de miel este disponibil pentru 179 de lei.

Alte delicatese, cum ar fi salata de boeuf la 75 de lei pe kilogram si un platou traditional ce include jumari, chiftele, salata de vinete si carnati la 120 de lei, completeaza oferta culinara de sarbatoare. Nu in ultimul rand, setul de pasca si cozonac, indispensabile pe masa de Paste, se ridica la aproximativ 200 de lei, conform click.ro.

Meniu complet de Paste by Scarlatescu

Daca un grup sau o familie ar dori sa comande un meniu complet din toate aceste preparate, ar trebui sa fie pregatiti sa cheltuie cel putin 1150 de lei. Desi preturile sunt piperate, calitatea si confortul de a avea masa de Paste pregatita de un chef renumit pot justifica costul pentru unii.

Aceasta optiune se adreseaza in special celor care doresc sa evite agitatia pregatirilor extinse de Paste, oferindu-le oportunitatea de a se bucura de timpul petrecut cu familia, fara grija gatitului. Meniul lui Scarlatescu este ideal pentru cei care pun pret pe calitatea si originalitatea preparatelor, si sunt dispusi sa plateasca pentru aceasta.

Comments