Scandalul dintre Rona Hartner si Corneliu Vadim Tudor. Motivul pentru care artista se mutase in Franta

Scandalul dintre Rona Hartner si Corneliu Vadim Tudor. Motivul pentru care artista se mutase in Franta

Scandalul dintre Rona Hartner si Corneliu Vadim Tudor. Motivul pentru care artista se mutase in Fran...


Rona Hartner s-a stins din viata in dimineata zilei de 23 noiembrie, intr-un spital din Franta, dupa o lupta cu cancerul. Artista a avut multe momente grele in viata si a fost afectata de scandalurile in care a fost implicata de-a lungul anilor.


Vestea ca artista nu mai este printre noi a socat o lume intreaga. Rona Hartner a murit la varsta de 50 de ani, dupa o lupta grea cu cancerul. In vara acestui an, medicii au diagnosticat-o cu cancer la plamani si metastaze pe creier.


Cu o personalitate vibranta si talent remarcabil, Rona Hartner a fascinat publicul prin prezenta sa charismatica si expresivitatea artistica. Cu totii si-o amintesc pe aceasta mereu cu zambetul pe buze si plina de energie pozitiva.


Rona Hartner a captivat prin interpretarea sa remarcabila din filmul ,,Gadjo Dilo" si si-a castigat reputatia de cantareata talentata, cu spectacole impresionante ce au avut loc in Paris si care s-au bucurat de succes. Presa internationala o numea ,,frumoasa tornada bruna", in timp ce in Romania trezea in urma cu aproape doua decenii interesul jurnalistilor cu scandalul ,,primului sex-gate autohton". In anul 2010, Rona Hartner primise cetatenie franceza, fiind considerata una dintre personalitatile marcante ale Frantei; a fost, de altfel, inclusa in dictionarul ,,200 de straini care au construit Franta".Rona Hartner

Rona Hartner

Rona Hartner


Rona Hartner a fost acuzata ca a avut o idila cu Emil Constantinescu


Dincolo de cariera sa de succes, multi au uitat scandalul colosal dintre Rona Hartner si Corneliu Vadim Tudor. In noiembrie 1996, artista a avut de suferit in urma unui scandal de sex-gate. In timp ce dansa cu fostul presedinte al Romaniei Emil Constantinescu, a fost fotografiata si implicata intr-o drama mondena.


La acea vreme, regretatul politician a acuzat-o pe Rona ca ar fi avut o idila cu Emil Constantinescu. Scandalul lor a ajuns si in presa internationala, iar acela a fost momentul cand artista a decis sa paraseasca definitiv Romania si sa se mute la Paris.


In anul 1999, jurnalistul Marius Tuca i-a invitat in emisiunea sa pe Rona Hartner si Corneliu Vadim Tudor, unde cei doi au avut o confruntare. Politicianul sustinea ca detine jurnalul intim al actritei, in care era descrisa presupusa aventura cu Emil Constantinescu. Mai mult, el a aratat publicului o imagine cu Rona Hartner si seful statului, dansand.https://www.youtube.com/watch?v=FOdwqm7M2pk

,,Cea mai buna prietena a mea a inventat acel jurnal sa ma faca sa ma intorc in Romania. I l-a vandut lui Vadim cu 60.000 de dolari"


Cand a post invitata la emisiunea online ,,In oglinda", regretata artista a vorbit din nou despre acest subiect controversat. ,,Mi s-a zis: <>. Eu aveam un blues, <>. Nu stiam cum s-o mai dau. Am inceput sa ma dau cu cracii in sus, sa fac show, sa nu auda textul. Am facut o diversiune. Toti jurnalistii au venit in jurul nostru. Si... s-a terminat piesa, aplauze, poze, nu stiu ce. Asta a fost in noiembrie 1996. Tot in noiembrie 1996 am dat castingul pentru Gadjo Dilo (n.r.: film artistic). Ce crezi ca s-a intamplat in Romania? Cea mai buna prietena a mea a inventat acel jurnal sa ma faca sa ma intorc in Romania. I l-a vandut lui Vadim cu 60.000 de dolari",& a dezvaluit Rona Hartner in cadrul emisiunii& ,,In oglinda".


Artista mentionase ca nu l-a vazut decat o singura data pe Emil Constantinescu, apoi ea s-a mutat la Paris.,,L-am vazut o singura data in viata (n.r.: pe presedintele Emil Constantinescu) in noiembrie 1996, in 1997 m-am mutat la Paris, el si-a vazut de treaba lui cu politica. N-am avut nicio treaba, nu l-am mai vazut, lumea avea nevoie de un scandal si a fost cel mai mare scandal care a lansat cursa scandalurilor, dar mie mi-a facut un mare deserviciu. Nu dansul a fost vinovat, ci prietena mea, care a utilizat acel dans ca sa ma compromita", a mai spus Rona Hartner.


,,Iubitul meu de la Paris m-a parasit din cauza acestui sex-gate"


In vara acestui an, Rona Hartner a fost invitata la emisiunea ,,40 de intrebari cu Denise Rifai", unde a povestit prin ce a trecut in urma scandalului cu Corneliu Vadim Tudor. ,,In primul rand, iubitul meu de la Paris m-a parasit din cauza acestui sex-gate, am pierdut o foarte buna prietena pentru ca ea a scris jurnalul ca sa-mi distruga relatia cu iubitul si am pierdut foarte mult din imaginea mea pentru ca eu voiam sa intru in Romania numai prin performantele mele de cinema, de teatru, fusesem la teatrul national, si dorinta mea era sa intru pe acel drum lent. S-a facut o ruptura, eu n-am avut niciun premiu in Romania pentru cariera, pentru nimic, nu sunt perceputa ca un artist! Pentru mine este o suferinta permanenta, filmele mele din Franta n-au fost difuzate in Romania si aceste filme sunt difuzate in alte tari", declara Rona Hartner la Kanal D.


Comments