Masina facuta praf la Poiana Tapului, langa Busteni, unde a fost lovita de doua trenuri de calatori....


Trei persoane, intre care un copil de 12 ani, au fost grav ranite, dupa ce autoturismul in care se aflau au fost zdrobit de doua trenuri, la o trecere la nivel cu calea ferata din Poiana Tapului, langa Busteni, pe Valea Prahovei, scrie News.ro.


Accidentul a avut loc duminica, in jurul orelor pranzului, cand un sofer nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferata care strabate statiunea, iar autoturismul pe care il conducea a fost lovit in plin de tren, fiind proiectat in alta garnitura care venea din sens opus.


Foto: ISU Prahova

Echipajele de salvare au gasit la locul accidentului trei victime. Acestea au fost extrase si preluate de ambulante. Este vorba despre un barbat de aproximativ 56 de ani, o femeie de aproximativ 76 de ani si un copil de aproximativ 12 ani, toti avand politraumatisme.


Circulatia feroviara pe relatia Sinaia - Busteni este oprita temporar, din cauza accidentului.


Foto: ISU Prahova

,,Trenul IR 11031, care circula pe firul I a surprins un autoturism, care, din primele informatii, s-a inscris in traversare fara sa se asigure, fiind lovit de tren si proiectat pe celalalt fir (firul II), de unde venea trenul R 3002.


Din informatiile transmise de personalul prezent la locul accidentului rutier, IR 11031 isi poate continua traseul dupa acordul Politiei, insa trenul R 3002, care are avarii la vagonul nr. 2, in urma impactului, va fi retras in statia Busteni, iar calatorii vor fi preluati, la ora 14.00, de trenul R 3026", a transmis purtatorul de cuvant al CFR SA, Oana Branzan.


Comments