De ce concurentii de la ,,America Express" renunta la rucsacuri. Decizia are o justificare: ,,Simtea...


O noua editie ,,America Express", sezonul 6, incepe in seara aceasta, la Antena 1. Concurentii au parte de probe speciale si dificile, iar la una dintre ele sunt nevoiti sa renunte la rucsacuri.


Alexia Eram si fratele ei, Aris, Romica Tociu si fiul lui, Catalin, Iulia Albu si iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu si sotul ei, Vlad Huidu, divele digitale Sanziana Negru si Laura Giurcanu, actrita Ada Gales si mama ei, scriitoarea Antoneta Gales sunt perechile care au trecut de jumatatea traseului si continua aventura din ce in ce mai intensa pe Drumul Soarelui.


,,Doamne, cat am muncit ca sa ajungem pana aici!", a spus Giulia Anghelescu. ,,Niciodata nu m-am gandit ca voi ajunge in stage-ul sase", a declarat Romica Tociu. ,,Nu-i putin lucru ceea ce am reusit", a spus Sanziana Negru. ,,Am trecut de jumatatea calatoriei noastre pe Drumul Soarelui, iar asta e o mare realizare", a marturisit Tony Gales.


Probe de foc la ,,America Express", sezonul 6


,,Speram sa ajungem cat mai departe in acest concurs", a punctat Alexia Eram. Dar cum, de la etapa la etapa, dificultatea provocarilor sporeste, elanul lor va fi intampinat de probe de foc care le vor testa rezistenta fizica.


Astfel, concurentii vor experimenta un crampei autentic din viata aspra, austera, dar pitoreasca a oamenilor din cultura inca: vor fi nevoiti sa renunte la rucsacurile America Express pentru o serie de misiuni care vor face inaintarea pe traseu si mai anevoioasa, pentru ca poverile vor fi tot mai greu de dus.


,,A fost o cursa nebuna", a spus Alexia Eram. ,,Simteam ca nu mai pot sa respir. Se taiase gazul de tot. Eram epuizat", a povestit Vlad Huidu. Cursa are o miza extrem de importanta: calificarea la jocul pentru prima amuleta si Joker-ul etapei.
Iuliana Pepene si Sonia Simionov, eliminate de la ,,America Express", sezonul 6


Iuliana Pepene si Sonia Simionov au fost eliminate de la America Express - Drumul Soarelui in editia difuzata pe 22 noiembrie. Cele doua au concurat in cursa pentru ultima sansa cu Alexia si Aris Eram, dar si Romica si Catalin Tociu.


,,Mie imi pare rau ca plecam doar pentru ca sunt convinsa ca mai aveam amandoua lucruri de demonstrat, nu neaparat altora, cat noua. Sunt foarte multe parti frumoase in America Express si sunt convinsa ca voi descoperi ca au fost si mai multe, dupa ce ma voi gandi acasa la tot ce am trait. Sunt foarte mandra de noi", a declarat Sonia.


,,N-am fost trista. Dar am avut un strop de dezamagire, pentru ca stiu ca mai aveam multe de aratat in acest concurs. Si am simtit, in acelasi timp, o mare de bucurie, la gandul ca o sa ajung acasa, pentru ca mi-e dor de casa. Acolo unde merg cu capul sus!", a spus Iuliana.


Comments