Scandalul sexual care zguduie Germania. Trupa Rammstein, in pericol de destramare. "S-ar putea sa as...

In ziua in care Rammstein incepe turneul in Germania, la Muenchen, atentia tuturor este captata de acuzatiile grave impotriva solistului Till Lindemann. Dupa ce mai multe femei au descris, in mod independent, modul in care au fost racolate si au ajuns sa intretina relatii sexuale cu solistul vocal, reactiile negative din politica si societate s-au inmultit, scrie RedaktionsNetzwerk Deutschland.

Ministrul Familiei a cerut pentru o mai buna protectie a tinerilor, dar si desfiintarea ,,Randului Zero" (zona din fata scenei izolata si rezervata unui public select), iar ministrul Culturii a cerut lamuriri. ,,Aceste acuzatii impotriva lui Till Lindemann si Rammstein trebuie luate foarte in serios si trebuie clarificate rapid si cuprinzator".

Tacere in tabara Rammstein. Sunt impinsi in fata avocatiiFormatia a respins acuzatiile si a precizat ca o echipa de avocati se va ocupa de comunicare. Cert este ca la concertele din Muenchen nu va fi nici ,,Randul Zero", nici petrecerea de dupa spectacol. Mai mult, managerul suspectat ca facea preselectia admiratoarelor ce urmau sa-i fie prezentate lui Tillman ar fi fost suspendat, potrivit sursei citate.

Pe fondul acuzatiilor, au aparut si reactiile criticilor muzicali. Jurnalistul Matthias Halbig, un specialist in materie de Rammstein, a remarcat faptul ca una dintre caile de exprimare favorite ale formatiei a fost dintotdeauna PROVOCAREA, insa in lumina acuzatiilor de agresiune sexuala este destul de greu sa mai asculti cu detasare piese precum ,,Big Tits", ,,You smell so good" sau ,,Pussy". ,,Linia de separare dintre artist si arta pare sa fi disparut".

Olli Schulz, muzician si fan Rammstein de multa vreme, si-a exprimat temerea ca, dupa aproape 30 de ani, sfarsitul este aproape.

Solistul trupei Rammstein, acuzat de agresiuni sexuale. Detalii socante, cum isi alegea victimele chiar din fata scenei?

Comments