Tanara disparuta in urma cu 9 ani, gasita zidita in peretii unei case! "Legenda mesterului Manole",...

Arestat de catre autoritatile spaniole pentru ca si-ar fi injunghiat letal iubita, un cetatean italian a recunoscut, din senin, o fapta mult mai odioasa. Politistii deja nu mai aveau sperante ca pot rezolva cazul, insa marturia italianului a schimbat cu totul ancheta, relateaza Click.ro.

Cazul absolut socant a avut loc in Malaga, un oras din sudul Spaniei. Un italian arestat de autoritati sub acuzatia ca si-ar fi injunghiat mortal iubita, a facut o marturie absolut terifianta. Mai precis, el a recunoscut ca este vinovat de o alta crima, petrecuta cu ani in urma.

Confesiunea barbatului ar fi fost provocata de catre vederea, la intamplare, a pozei fostei sale iubite pe unul din peretii sectiei de politie, alaturi de alte cazuri nerezolvate. In acel moment, barbatul a recunoscut in fata autoritatilor ca el ar fi omorat-o pe femeie, cu mai bine de 9 ani in urma.

Victima era originara din Albania, iar la vremea respectiva avea o relatie cu criminalul, desi acesta era cu 23 de ani mai mare decat ea.

Italianul a recunoscut in fata politistilor ca nu doar ca a ucis-o pe fosta sa iubita, care era considerata disparuta inca din 2014, dar si ca ar fi si zidit cadavrul acesteia in unul din peretii apartamentului sau din Spania.

Politistii au descoperit ramasitele victimei intr-o cutie de lemn care fusese zidita in unul din peretii casei in care cei doi au locuit la un moment dat impruna.

In prezent, italianul se afla in arestul politiei, fiind acuzat atat de uciderea albanezei disparute in 2014, cat si uciderea noii sale iubite, pe care a injunghiat-o mortal luna trecuta.

Comments