Sebastian Burduja anunta ca ar putea candida la Primaria Capitalei: Sunt dispus sa-mi asum orice bat...

Intrebat daca validarea ca presedinte interimar al PNL Bucuresti inseamna ca va candida la Primaria Capitalei, Sebastian Burduja a raspuns: "Sunt dispus sa-mi asum orice batalie si niciodata nu m-am dat in laturi de la o provocare. PNL in Bucuresti are datoria sa vina cu o propunere proprie si la Primaria Generala si la primariile de sectoare".

Burduja a spus ca PNL "nu e doar cel mai important partid de dreapta, este si partidul care a livrat pentru cetateni la nivel local, de la Oradea, la Cluj, la Piatra Neamt si in multe alte localitati din tara". "Deci cand vorbim de principalul motor economic al tarii, cred ca e nevoie de o viziune liberala, e nevoie de candidati liberali si e nevoie de o competitie onesta, bazata pe proiecte pentru cetateni", a mai aratat Burduja.

Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a afirmat recent ca daca vrea sustinerea formatiunii liberale la alegerile de anul viitor pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan trebuie sa se inscrie in partid.

"Discutia cu Nicusor Dan este mai veche, dumnealui a candidat la Primarie si cu sustinerea PNL (..) Astazi, PNL are si capacitatea administrativa, pentru ca, daca ne uitam la ce au realizat administratiile kliberale, este necesar sa vorbesc despre ce a facut Emil Boc la Cluj, ce a facut Ilie Bolojan la Bihor, Ion Dumitrel, in Alba, Gheorghe Flutur la Suceava. PNL a demonstrat ca are capacitatea sa administreze si local si regional, ca atare nu putem sa nu avem un candidat in Bucuresti", a spus presedintele PNL, despre sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei.

Comments