Seful NATO: Ar trebui sa ne pregatim de vesti proaste din Ucraina

Seful NATO: Ar trebui sa ne pregatim de vesti proaste din Ucraina

Seful NATO: Ar trebui sa ne pregatim de vesti proaste din Ucraina

Seful NATO, Jens Stoltenberg, a declarat ca situatia din Ucraina se va inrautati in viitor. "Ar trebui sa fim pregatiti si pentru vesti proaste. Razboaiele se dezvolta in etape. Dar trebuie sa sprijinim Ucraina atat in perioadele bune, cat si in cele rele", a declarat acesta.

Totodata, liderul NATO a subliniat ca este cruciala stimularea productiei de munitii pentru Ucraina si spune ca acum tara se afla acum intr-o situatie critica, insa a refuzat sa recomande ce ar trebui sa faca Kievul.

Doctorita romanca, gasita injunghiata in Franta, intr-un apartament inchiriat. Colegii sunt in soc, nimic nu prevestea tragedia

Stoltenberg a mentionat ca Ucraina se confrunta acum cu o ,,situatie critica", dar a refuzat sa ofere recomandari specifice privind actiunile pe care ar trebui sa le intreprinda Kievul.

,,Ii voi lasa pe ucraineni si pe comandantii militari sa ia aceste decizii operationale dificile", a adaugat seful NATO

Seful NATO considera ca abordarea acestei probleme este in interesul Europei si benefica pentru mentinerea locurilor de munca in industrie. El a subliniat importanta de a preveni cresterea preturilor munitiilor pe fondul cererii crescute.

Jens Stoltenberg a mai spus ca ,,Razboaiele sunt in mod inerent imprevizibile. Dar stim ca, cu cat sprijinim mai mult Ucraina, cu atat mai repede se va incheia razboiul".

O veste rea si una proasta de la Eugen Tomac: Am ratat in acest an intrarea in Schengen, iar anul viitor nu exista aproape nicio sansa

In acelasi timp, primarul Kievului, Vitali Kliciko, aduce acuzatii grave si spune ca razboiul a ajuns intr-un impas si-l indeamna pe Volodimir Zelenski sa recunoasca acest fapt. Mai mult, acesta sustine ca toti politicienii vor da socoteala pentru faptele si spusele lor.

In tot acest timp, Vladimir Putin a ordonat o noua extindere a armatei ruse si a cerut ca numarul soldatilor sa creasca cu 170 de mii, iar acum se poate mandri cu 2,2 milioane de militari in armata.

Investigatia bomba care dinamiteaza mandatul lui Iohannis. Suma astronomica cheltuita pentru vizita recenta in Africa

Comments