SELECtIE – 15 copii nascuti in 2002, in vizor pentru nationala

SELECtIE – 15 copii nascuti in 2002, in vizor pentru nationala

SELECŢIE. 26 de copii au participat la acțiunea de selecție a celor mai talentați jucători de fotbal din Maramureș. aceştia sunt născuți în 2002 şi vor alcătui lotul național la această categorie de vârstă. 15 dintre aceștia au fost aleși pentru următoarea acțiune, care va avea loc în 27 septembrie, tot în Maramureș.

26 de copii de la șase cluburi din Baia Mare, Recea, Sighetu Marmației și Ulmeni au participat la acțiunea derulată la nivelul copiilor născuți în 2002.

Selecția a vizat depistarea celor mai talentați mici fotbaliști în vederea formării lotului național la această categorie de vârstă.

Citeşte şi: SELECŢIE – Se caută cei mai talentați fotbaliști născuți în 2002

Acțiunea a avut loc pe Stadionul ”Viorel Mateianu” din Baia Mare. A fost coordonată de antrenorul zonal Dacian Nastai din partea Federației Române de Fotbal. A participat și Emil Kemenes – președinte al Comisiei de Copii și Juniori din cadrul Asociației Județene de Fotbal Maramureș.

În urma voturilor exprimate de antrenorii prezenți la acțiune au fost selectați 15 jucători.

Este vorba despre portarii Cătălin Bumb și Cristian Cuc (ambii de la ASF Kiss); fundașii Cosmin Hreniuk și Andrei Ofrim (ambii de la Plimob), Cătălin Jucan și Denis Bolenyi (ambii de la ASF Kiss), Tudor Ugorciag (FC Mara).

mijlocașii Antonio Lung, Denis Tarța, Mihai Ardelean (toți trei de la ASF Kiss), Davide Popșa (Plimob); atacanții Eric Piroska și Alex Jula (ambii de la ASF Kiss), Roli Pohl (FC Mara) și Marc Botiș (Plimob).

Aceștia vor juca marți, 27 septembrie, un meci în compania unei echipe din Maramureș formată din copii născuți în 2000-2001. Lor li se va alătura și Denis Bora (ASF Kiss), care nu a putut participa la acțiunea de selecție din motive medicale.

Citeşte şi: De la cerşit, la West Ham. Povestea incredibilă a lui “Jardel” de Maramures

Jucătorii care vor fi aleși în urma acestei partide vor forma selecționata Maramureșului și vor participa la următoarele acțiuni interjudețene planificate de FRF pentru alcătuirea lotului național format din copii născuți în 2002.

Sursa info

Comments