Siegfried Muresan: ,,Le spun extremistilor: Mihai Viteazul nu ii poate ajuta in negocierile din Parl...

"Am vazut partidul extremist are afise electorale cu Mihai Viteazul, cu Stefan cel Mare, cu Mircea cel Batran. Sunt eroii nostri, ii cinstim si noi, dar le spun extremistilor un lucru: Mihai Viteazul nu ii poate ajuta in negocierile din Parlamentul European. Este eroul nostru, il cinstim, dar in Parlamentul European, pentru a obtine lucruri pentru Romania, trebuie trimisi oameni competenti, oameni credibili, oameni care sa poata obtine sprijinul colegilor din celelalte state pentru Romania. Daca mergi in Parlamentul European si spui <>, poti obtine voturile a trei-patru sosocei ca tine, dar vei avea garantat impotriva ta minim 650 din cei 700 de europarlamentari fiindca in Parlamentul European castiga cei care se bat pentru tara lor, dar cred in Uniunea Europeana", a afirmat Siegfried Muresan duminica, la Baia Mare, unde a participat la lansarea candidatilor PNL Maramures pentru alegerile din 9 iunie.

Muresan mai spune ca cei care ataca Uniunea Europeana sunt ,,izolati si marginalizati" in Parlamentul European, ei fiind o minoritate care nu poate obtine nimic pentru cei care ii trimit acolo.

"Va spun foarte clar: un vot pentru extremisti este un vot pierdut la alegerile europarlamentare din 9 iunie", a adaugat Siegfried Muresan. Acesta a precizat ca europarlamentarii PNL fac parte din cel mai mare grup politic, PPE si obtin imediat sprijinul familiei politice atunci cand solicita ceva pentru tara.

Muresan a mai sustinut ca PNL este ,,cel mai pro-european partid din Romania" si ,,partidul care a obtinut cele mai multe lucruri pentru Romania pe plan european".

Comments