SOFERI FARA… PERMISE - Un maramuresean din Moisei si un satmarean s-au ales cu dosare penale dupa ce...

SOFERI FARA… PERMISE A conduce un autovehicul fara a detine permis de conducere inseamna a pune in pericol siguranta traficului si implicit viata participantilor la traficul rutier. Fapta constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoarea de la unu la cinci ani. In cazul in care se produc accidente rutiere, acestei pedepse i se adauga consecinte ireversibile precum pierderi de vieti omenesti sau traume, ce nu mai pot fi sterse niciodata.

Ieri, 07 mai, politistii rutieri au constatat doua cazuri de conducere fara permis: un satmarean, de 35 de ani, a fost depistat de catre politistii din Seini iar un barbat de 53 de ani, din Moisei, a fost depistat in timp ce conducea pe raza orasului Viseu de Sus. Deoarece s-a constatat ca acestia nu detin permise de conducere, politistii au intocmit dosare penale si continua cercetarile urmand ca la finalizarea lor sa propuna masuri legale.

In primele trei luni ale anului, 31 de persoane au fost depistate de politisti in timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice din judet, fara a detine permise de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Politistii rutieri pun mai presus de orice viata si integritatea fizica a participantilor la traficul rutier, prin urmare actioneaza ferm ori de cate ori constata abateri ce pun in pericol siguranta celor care se deplaseaza pe drumurile publice.

&

Informatii furnizate de IPJ Maramures

The post SOFERI FARA… PERMISE - Un maramuresean din Moisei si un satmarean s-au ales cu dosare penale dupa ce au fost prinsi la volan fara permis de conducere appeared first on actualmm.ro.

Comments