Soferii cer demisia conducerii Primariei Baia Mare

Soferii cer demisia conducerii Primariei Baia Mare

Soferii cer demisia conducerii Primariei Baia Mare

drumuriNinsorile din ultimele ore au facut ca circulatia in orasul de pe malul Sasarului sa fie una de cosmar. Utilajele de deszapezire nu isi fac simtita prezenta deloc, spre nemultumirea conducatorilor auto care trebuie acum sa isi arate indemanarea la volan mai mult ca niciodata.

Soferii din Baia Mare sunt nemultumiti de aceasta abordare pe care o are Primaria Baia Mare si cer demisia conducerii primariei.“Cerem demisia intregii conduceri a Primariei Baia Mare pentru incompetenta de care da dovada inca o data. Eu am vazut o singura masina si doua tractoare de cand circul azi prin oras si am facut destui kilometri. Totul este un dezastru in Baia Mare. Cel mai probabil se intampla toate acestea fiindca nu s-a facut contractul pentru deszapezire dupa dezastrul din 2 decembrie. Baia Mare putea fi declarat atunci oras inchis.

Nu mai merita sa ne reprezinte cei din Primaria Baia Mare, maine va fi un dezastru si nu se va putea merge la serviciu. Mai ales, ca se anunta ninsori. Faptul ca nu au fost copiii la scoala a ajutat, pentru ca daca erau la scoala era mult mai rau”, a declarat Cosmin Lakatos, presedintele Sindicatului Soferilor Maramures.

Baimarenii de pe strazile din interiorul blocurilor sunt si mai nemultumiti. Ei se plang si injura pe la colturile blocurilor autoritatile locale pentru ca nu sunt in stare sa curete omatul de pe strazi. Iarna grea este si pentru pietoni, care acum isi dezvolta tare muschii de la picioare de la atata escaladat muntii de omat de pe strazi.

Din informatii neoficiale stim ca primarul Marinel Rob este in concediu, viceprimarul Noemi Vida fiind pe baricade. In alta ordine de idei, prefectul Sebastian Luput se afla in Pasul Gutai si in momentul de fata se deplaseaza catre orasul Borsa pentru a vedea cum se actioneaza in Pasul Prislop. Se pare ca ar exista ceva probleme la Grosi, autoritatile fiind acum la fata locului. In Pasul Gutai accesul TIR-urilor a fost restrictionat de catre politie, pentru a preveni aparitia oricaror probleme.

Ziarmm.ro

Comments