Soferul care a ucis o fetita pe trecerea de pietoni la Targoviste a primit inchisoare cu suspendare....


Tanarul de 23 de ani din Targoviste, care conducea cu 125 km/h in iulie 2022 si a omorat o fetita de 13 ani pe trecerea de pietoni, a primit trei ani de inchisoare cu suspendare, a anuntat Adrian Cuculis, avocatul care reprezinta familia fetitei.


Totodata, soferul trebuie sa plateasca despagubiri de 200.000 euro daune morale. ,,Cu drept de apel in termen de 10 zile de la comunicarea hotararii", se arata pe portalul instantelor.


Accidentul a avut loc pe 7 iulie 2022, pe o& trecere de pietoni& in Targoviste, iar la& volanul autoturismului a fost un tanar care atunci avea 22 de ani. In urma impactului, copila de 13 ani a fost aruncata la zeci de metri de locul impactului. Fetita a murit la spital din cauza ranilor grave, la putin timp dupa accident.


Politistii au fost batuti la inmormantare


Pe 15 iulie 2022, cand a fost inmormantata fetita, s-a iscat un scandal-monstru in care au fost implicate zeci de persoane. Oamenii au fost nemultumiti ca autoritatile nu au permis cortegiului funerar sa traverseze strada unde locuieste soferul.


In altercatie, cinci& politisti au fost batuti& cu pumnii si picioarele, fiind nevoie ca alti agenti si jandarmii care insoteau cortegiul funerar sa foloseasca spray-urile cu gaze lacrimogene pentru a linisti spiritele.


In acest caz, trei barbati au fost retinuti si s-au ales cu dosar penal.


Comments